Voor Radio Osdorp zijn we altijd op zoek naar bewoners uit Osdorp die het leuk vinden om interviews op te nemen of zelf iets willen vertellen over hun wijk of passie. Radio Osdorp biedt ruimte aan nieuws uit Osdorp.
Eén van de vaste verslaggevers is Ronald de Vries. Deze man is gek van audio, hij weet precies hoe je een speaker en tuner moet bouwen om het beste geluid er uit te krijgen. “Het fijnste is om muziek te luisteren in de nacht. Want dan hoor je het pure geluid en niks anders”, aldus Ronald.

Ronald hoorde over Radio Osdorp en dat is echt zijn ding! Dus hij ging gelijk aan de slag en interviewde o.a. Jojo Voorhorst, de drijvende kracht achter mannencentrum Daadkr8.
‘De Heren Vertellen’ laat je kennismaken met de activiteiten van Daadkr8. Maar Ronald gaat ook op pad en bezoekt een paar hotspots in Osdorp.
Wil je ook korte interviews maken en laten horen, laat het weten via radioosdorp@gmail.com. Wil je liever in de radiostudio in Pakhuis de Zwijger de knoppen bedienen? Stuur dan ook een mailtje naar hetzelfde adres.

radiostudio