Ouder worden in Osdorp
een voorstelling vol levensverhalen o.l.v. Anne van Delft

Verhalen van Max Sordam, Hilly Panday, Ingrid Groenewoud, Mehtap Gürsel, Vivian Deekman, Harriette Amelo, Corrie Nelis, Wasilis Psathas, Şükran Sonmez-Kocabiyik. In intermezzo’s met het publiek vertelden Suus van Doesburg, Houssaien Bouhbouh, en in de groentetuin Antonio en Olyvia.

Muziek Hellen Jeanette Gill. Vormgeving Nora Leungen.
Een productie van Storytelling Centre i.h.k.v. Osdorp de vertellende wijk.
Gespeeld op: 13 mei 2017, Stadsboerderij Osdorp en Huis van de Wijk ’t Blommetje, Amsterdam.


Ouder worden in Osdorp, een sprankelende vertelvoorstelling waarin verschillende bewoners van Osdorp hun verhalen vertellen. Hoe ben jij ouder aan het worden? Hoe verander en groei jij in de loop van je leven? Waar is het plezierig ouder worden, aan de Middellandse Zee of in Osdorp?

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, iets waar je voor leeft. Het is één van de geheimen waardoor daar op het eiland Okinawa meer gezonde en gelukkige honderdjarigen zijn dan waar ook ter wereld. Ze blijven er samen doen wat ze belangrijk vinden. Ze dansen en ze werken in de moestuin. Hoe doen we dat in Amsterdam, in Osdorp? Wat maakt het leven de moeite waard, waar kom je ’s morgens je bed voor uit?

EEN FOTO-IMPRESSIE van 29 pagina’s: Fotoalbum-Ouder worden in Osdorp_13-05-2017, met foto’s van Vera Duivenvoorden en Jan Dirk Bol

ZIE OOK FACEBOOK/ Ouder worden in Osdorp